Sunday, July 24, 2011

tinino lito u kroejši 2011., papuška orahovica i ružica grad

nešt pride oblačnog vremena ne može spriječiti putnika nakon taljiganja iz singapura da poleti i do ružica grada. radi se o letu u srednju prošlost. sam početak aktiviranja vremeplova je još počeo sletanjem zrakoplova u pleso kuruzu*. možda sad taj srednji vijek još i dobro izgleda.

sve su fotke tinine. kopirajt je implicitno izrečen. na ovima na kojima sam ja možete ih do mile volje koristit u svrhe zgrtanja bogatstva**.
možete mi se zahvalit prženom jetricom i domaćim pivom.


onaj tamo je manastir rado viđen s, jelte, prevoja na papuku. kaže hrc da se tobože iza magle vidi mađarska. kažem ja da se kroz crtu vremena u lijevo vidi panonsko more. ono oko čega se teže složit je šta će biti u desno po crti vremenskoj.
vjerojatno švajcarska.
uhvaćen u ružica gradu, gledam dal da formatiram karticu sad il da stvarno sačekam da se islikam pa da ju onda formatiram.
ak ja s ote udaljenosti vidim lcd, a ruke mi nisu potpunoma ispružene, onda mi još naočale ne trebaju. umog čače je vid još i bolji. on kaže da sa sve izdaljega sve još bolje vidi. i ja kažem da ću bolje vidit što budem dalje stajao od svega.


hrc u jednim od vrata ružice grada. bolje i tak neg prenapregnut u štoku istih.
ova mi je jedna od ponajboljih tininih slika iz serije. tako mi je dobra, i po mom ćefu, da mi je samo mrvicu žao što ju ja nisam uslikao.
fotke ovog tipa me podsjećaju na slike cezanne kupača gdje svi ko tobože nešt na svoju stranu rade, a veže ih opet to što su kupači. između ostalog. u biti ja vidim što hoću vidjet. a i uvijek je tomu bilo tako.sugestivna "crna rupa" u mokrim stijenkama papuške stijene.posebna zahvala hrcu i željki na dobrom društvu te još nekim elementima njegove obitelji na posudbi adventure fiat-a. i na punjenju plinom.
kad se već zahvaljujem svima htio bih se zahvaliti i onima koji nisu sudjelovali u avanturi. a gdje je moj gremi pa da se i bogu zahvalim?

----
* ajd dobro, bili su ranije obrali kuruzu pa je polje bilo čisto.
** e, a kad postanem slavan pa onda love preko eBaya za rijetke slike na kojima je moja malenkost!  zauzvrat je dobar tehničar!

-

3 comments:

Anonymous said...

sta je, jel ponestalo love za ofarbat slike?

irbque said...

ma nemreš srednji vijek slikat u koloru. doduše, nemreš ga ni slikat 18 megapixelnim fotićem! šta sam ono htio reć, da, ma lova za farbanje slika mi je ošla na frizuru i trimanje dlaka šta vire iz ušiju i nosa.

Anonymous said...

imam ja jedan od 1.1 Mp. Taj bi bio pogodniji. Dlake ostavi. Kad ti uši malo porastu i kad te mama još malo ugoji nalikovat ćeš na Master Yodu. Njegovu zelenu boju dobit ćeš u avonu ako bude turbolencije.