Thursday, September 15, 2011

i to je to

ovim retcima završavam svoje blogovsko lito u kroejši 2011. ne moram pisati kako mi je bilo. dovoljno mi je ponovo prevrtjeti ove stranice. završavam kako sam i počeo, brez slike. na vama je da i na ovoj stranici ostavite jednaki, ako ne i veći broj komentara. bilo bi mi jako drago.

hvala vam puno anonimni komentatori jer ste svojim umotvorinama neizmjerno podebljali ove stranice. to na koncu i nije bilo tako teško jel se ovaj pajcek lahko dao prekriti s malo katrana i perija.

uslikao sam tu i tamo pokoju "umjetničku"sliku. te takvoga tipa bi trebale početi lagano curiti na starom blogu. priznajem da sam se ođe potrudio držat lahk ton i zbjegav'o stavljanje, po mojoj stručnoj procjeni, slika svjeckog kalibra. malo je podvinje i pekmeza nema puno, a zima je duga.

do nekog sljedećeg godišnjeg doba, gdje se dabogda zdravi budemo našli. sreću prepuštam svojoj naravi pa tako da mi onda bolje bog pomogo! živjeli!


uvijek me možete naći, u ovoj podnošljivijoj rabak-formi, na staroj adresi:

2 comments:

Anonymous said...

jope lagis. pocelo je spektakularno. i sa slikom. al te brzo cenzuriralo. :D
salu na stranu, prigodna slika za ovu priliku bi ti bila mirenje sa burazom...
a sad, jedva cekam da krenes objavljivat slike na drugom blogu da ih mogu redom popljuvat, da se moras vratit ponovo slikat... ;D

tvoj omiljeni kriticarski anonymous :D

irbque said...

ma ćemo da pljujemo zajedno! i to ne samo po mojim slikama. po šta god nam dođe u domet.
samo treba pit dosta vode.